Jens Kjerulf Petersen

Jens Kjerulf Petersen

Professor, Sektionsleder

DTU AQUA
Institut for Akvatiske Ressourcer

Sektion for Kystøkologi

Danmarks Tekniske Universitet

Øroddevej 80

Bygning 3, rum 22

7900 Nykøbing Mors

Få tilsendt vCard på e-mail.

LoadingText

DTU Nyheder

2021
Sporeliner til tangproduktion. Foto: Anne Trap-Lind.
23 SEP

DTU åbner nyt østersklækkeri på Mors

Topmoderne østersklækkeri på Mors giver nye muligheder for uddannelse, forskning og erhvervssamarbejde.

Fisk og skaldyr Fødevareproduktion Fødevareteknologi
2019
Søstjerner på bunden af Løgstør Bredning. Foto: Dansk Skaldyrcenter
22 MAR

Fra plage til ressource: Søstjerner bliver til dyrefoder

Når verdens første søstjernemelfabrik fredag den 29. marts åbner ved Limfjorden, sker det på baggrund af et samarbejde mellem universiteter og erhverv.

Fødevarer og fiskeri Fødevareproduktion
2017
Østersyngel. Foto: Lene Friis Møller.
22 AUG

Stort østersklækkeri skal give lokal fødevareproduktion et boost

Dansk Skaldyrcenter på Mors har udsigt til at få 30 millioner kroner til højteknologiske faciliteter til forskning og udvikling inden for skaldyrsproduktion

Fisk og skaldyr Hav- og dambrug Fødevareproduktion
2014
Foto: Tine Kortenbach
15 AUG

Ny dansk fødevare: Tang

Skaldyrcenteret på DTU er i gang med at udvikle en ny, innovativ fødevare: sushi-tang dyrket i Limfjorden.

Havforskning Hav- og dambrug Fisk og skaldyr Fødevareproduktion
02 MAJ

Dansk tang version 1.0

Skaldyrcenteret på DTU har netop leveret smagsprøver på en innovativ, ny fødevare: sushi-tang dyrket i Limfjorden. 

Hav- og dambrug Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion
https://www.aqua.dtu.dk/service/telefonbog/person?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7B049A2898-364E-4876-AAE3-14DBEE38C24B%7D&cpid=107383&fr=1&id=79468&tab=7
4 MAJ 2024